Om Juul fotografi


Professionel fotograf med speciale i business portrætter.

Jeg brænder for billeder, som gør en forskel. I hvert eneste foto søger jeg at være kreativ med øje for detaljen og at tilføre det twist, som gør hele forskellen, både for mig i mit arbejde – og for mine kunder i det færdige resultat.

Jeg prioriterer at bruge den nødvendige tid på at lytte og sætte mig ind i kundens behov. Min fornemmeste opgave er IKKE at promovere kreativiteten for kreativitetens skyld – men at promovere kunden ved hjælp af kreativiteten.

Juul fotografi er medlem af  ‘Stol På Mennesker’, som er et relations- og oplevelsesbaseret erhvervsnetværk i Silkeborg.
Se mere på stolpaamennesker.dk

Velkommen her!

Thomas

 

 

Om mig:


Reklamefotograf i mange byer
Thomas Juul arbejder meget med udtryk og helheder i sine billeder. Til daglig arbejder Thomas professionelt med reklame, model og portrætopgaver i Silkeborg.

Jeg laver gerne:


 • Erhvervsportrætter
 • Portrætte
 • Reklamefotograf
 • Bryllupsfotograf
 • Promotion

Jeg har arbejdet for:


 • Bilernes Hus
 • Jyske Bank
 • Vestergaard Konstruktion
 • Eniig
 • Le Gâteau, Silkeborg
 • KUDSK
 • Bang & Olufsen, Struer
 • X-system
 • …. og mange andre