Reklamefotograf


Professionel eventfotograf til reklamebilleder

Har I brug for en skarp reklamefotograf, der kan lave professionelle reklamefotos, livsstilsbilleder til kampagner, blikfang på hjemmesiden eller noget helt andet, så vælg Juul fotografi!
Egentlig dækker reklamefotograf over mange forskellige områder. Som industrifotograf tager vi blandt andet billeder af bygningerne eller produktion i virksomheden. Som livsstilsfotograf kan det være indretning af hjemmet, præsentation af tøj eller on location stemningsbilleder. Er vi ude som eventfotograf, tager vi typisk stemningsbilleder, der gengiver dynamikken til jeres event. Vi bruges også ofte som fotograf til hjemmesiden, hvor man ønsker at fremstå professionel i sit første møde med kunden.

Til en reklamefotografering kan der være mange ting at tænke over. Juul fotografi kan være med helt fra idéprocessen og hjælpe med at udvikle stil og udtryk sammen med kunden. Så kan du være helt tryg under en eventfotografering og koncentrere dig om dit budskab.

Juul fotografi laver reklamebilleder med udgangspunkt i Midtjylland, men køre gerne i hele Danmark. Pris afhænger af tid, kørsel og opgavens art, så ring for at høre om reklamefotografens muligheder og få en professionel snak om jeres behov.

Se eksempler på reklamefotos herunder. Har I brug for en dygtig erhvervsfotograf, kan I klikke her

Erhvervsportræt Jens Jacobsen Erhvervsportræt Catering Landsholdet Reklamefotografi Reklamefotograf Silkeborg