Bryllupsfotograf


Fantastiske bryllupsbilleder fra jeres store dag

Juul fotografi har mere end 20 års erfaring som bryllupsfotograf. Det startede i Aalborg, hvor Thomas Juul arbejdede tæt sammen med en af Aalborgs bedste bryllupsfotografer og lærte mange gode metoder, til at skabe unikke bryllupsbilleder. Efterfølgende har Juul fotografi fundet sin egen stil og giver sit personlige præg til alle bryllupsfotos som freelance bryllupsfotograf. Juul fotografi bruger omgivelserne som kulisse til fotograferingen og får altid det bedste ud af de muligheder vi har – og gerne med et twist. Se et udvalg af smukke bryllupsbilleder på portfoliosiden, der både byder på romantik og dramatik. Se også vores kompetencer som produktfotograf, der kommer i spil, når der skal tages billeder af ringe, buket, bordpynt med videre.

Der er mange faktorer, når man skal vælge en fotograf til at forevige minderne fra sit bryllup. Den første og vigtigste er: Kan I lide billederne, fotografen laver? Det drejer sig om stil og udtryk, som I finder bedst, ved at se på de eksempler fotografen har på sin hjemmeside. Det næste er om I har en god mavefornemmelse, med den bryllupsfotograf I vælger. Kommer fotografen til aftalte tid, overholder fotografen det som bliver lovet, osv. Juul fotografi vil meget gerne tage et uforpligtende møde med jer, så I føler jer trygge og kan få en god mavefornemmelse.

Og så skal budgettet hænge sammen. De forskellige priser skal være gennemskuelige, så I kan finde en dygtig bryllupsfotograf inden for jeres ramme. Læg mærke til, hvor lang tid fotografen er med jer og hvor mange redigerede billeder, I får med i prisen. Afgør med jer selv, om I ønsker en enkelt time på en enkelt lokation eller hele dagen inklusiv vielse og fest. Juul fotografi er billige som fotograf til bryllup og har gode priser for både korte og lange bryllupsfotograferinger.

Juul fotografi kører i hele Danmark ud fra sin base i Silkeborg i Midtjylland. Så ring til fotografen, for at høre mere om mulighederne.

Juul fotografi samarbejder med Alt Om Bryllup. Få inspiration på deres lækre side

Prisliste for bryllupsfotografering:
(Priserne er inklusiv moms men eksklusiv kørsel)

Bryllupsfotografering pakke 1 + 25
Fotografering (1 time) på udvalgt lokation.
25 stk. billedfiler leveret let redigeret klar til download
(20×30-300dpi)……………………………………………………….4.990,-

Bryllupsfotografering pakke 2 + 50
Fotografering (2 timer) fra I kommer ud af kirken med stemningsbilleder
og på udvalgt lokation.
50 stk. billedfiler leveret let redigeret klar til download
(20×30-300dpi)…………………………………………………………7.590,-

Bryllupsfotografering pakke 3 + 100
Fotografering (3 timer) fra før, under og efter vielsen med stemningsbilleder
og på udvalgt lokation.
100 stk. billedfiler leveret let redigeret klar til download
(20×30-300dpi)………………………………………………………..9.900,-