Bryllupsfotograf


Fantastiske bryllupsbilleder fra jeres store dag

Juul fotografi har mere end 20 års erfaring som bryllupsfotograf. Det startede i Aalborg, hvor Thomas Juul arbejdede tæt sammen med en af Aalborgs bedste bryllupsfotografer og lærte mange gode metoder, til at skabe unikke bryllupsbilleder. Efterfølgende har Juul fotografi fundet sin egen stil og giver sit personlige præg til alle bryllupsfotos som freelance bryllupsfotograf. Juul fotografi bruger omgivelserne som kulisse til fotograferingen og får altid det bedste ud af de muligheder vi har – og gerne med et twist. Se et udvalg af smukke bryllupsbilleder på portfoliosiden, der både byder på romantik og dramatik. Se også vores kompetencer som produktfotograf, der kommer i spil, når der skal tages billeder af ringe, buket, bordpynt med videre.

Der er mange faktorer, når man skal vælge en fotograf til at forevige minderne fra sit bryllup. Den første og vigtigste er: Kan I lide billederne, fotografen laver? Det drejer sig om stil og udtryk, som I finder bedst, ved at se på de eksempler fotografen har på sin hjemmeside. Det næste er om I har en god mavefornemmelse, med den bryllupsfotograf I vælger. Kommer fotografen til aftalte tid, overholder fotografen det som bliver lovet, osv. Juul fotografi vil meget gerne tage et uforpligtende møde med jer, så I føler jer trygge og kan få en god mavefornemmelse.

Og så skal budgettet hænge sammen. De forskellige priser skal være gennemskuelige, så I kan finde en dygtig bryllupsfotograf inden for jeres ramme. Læg mærke til, hvor lang tid fotografen er med jer og hvor mange redigerede billeder, I får med i prisen. Afgør med jer selv, om I ønsker en enkelt time på en enkelt lokation eller hele dagen inklusiv vielse og fest. Juul fotografi er billige som fotograf til bryllup og har gode priser for både korte og lange bryllupsfotograferinger.

Juul fotografi kører i hele Danmark ud fra sin base i Silkeborg i Midtjylland. Så ring til fotografen, for at høre mere om mulighederne.

 

Prisliste for bryllupsfotografering:
(Priserne er inklusiv moms men eksklusiv kørsel)

Bryllupsfotografering pakke 1 + 25

Fotografering (1 time) på udvalgt lokation. Mail med kontaktark til udvælgelse af billeder. 25 stk. billedfiler leveret let redigeret klar til download (20×30-300dpi)

kr. 4.700,-

Bryllupsfotografering pakke 2 + 50

Fotografering (2 timer) fra I kommer ud af kirken med stemningsbilleder og på udvalgt lokation. Mail med kontaktark til udvælgelse af billeder. 50 stk. billedfiler leveret let redigeret klar til download (20×30-300dpi)

kr. 7.500,-

Bryllupsfotografering pakke 3 + 100

Fotografering (3 timer) fra før, under og efter vielsen med stemningsbilleder og på udvalgt lokation. Mail med kontaktark til udvælgelse af billeder. 100 stk. billedfiler leveret let redigeret klar til download (20×30-300dpi)

kr. 9.900,-

Bryllupsfotografering pakke 5 + 150

Fotografering (5 timer) fra før under og efter vielsen med stemningsbilleder og på udvalgt lokationer, evt. efterfulgt af reception. Mail med kontaktark til udvælgelse af billeder. 150. stk billedfiler leveret let redigeret klar til download (20×30-300dpi)

kr. 13.300,-

Det kan selvfølgelig også laves lækre bøger med billederne i. Det laver jeg helt efter Jeres egen ønsker.

Ved booking betales et grundbeløb på 2000,- som modregnes den endelige regning.

Pakkerne er ekskl. transport pr. km. inkl. køretid 9,-
Alle priser er DKK inkl. 25% moms.