Erhvervsportræt


Alsidig erhvervsfotograf til erhvervsportrætter

Juul fotografi er en dedikeret erhvervsfotograf, der har specialiseret sig i erhvervsportræt  og medarbejderportrætter. Vi køre i hele Danmark og fotografere på timebasis for kunderne. Så I behøver ikke booke en hel dag, for at få lavet et godt firmaportræt.

I mange år har Juul fotografi arbejdet med nogle af Danmarks store erhvervsledere og lavet erhvervsportrætter for B&O i Struer, Jyske Bank i Silkeborg og mange andre. Som erhvervsfotograf kan vores billeder afspejle det udtryk, virksomheden har etableret og for eksempel fremhæve den personlige vinkel ved hjælp af en medarbejderprofil. For en ny virksomhed, kan det være en god ting at tydeliggøre firmaets værdier med et erhvervsportræt og sætte ansigter på de ansatte, med flotte portrætfotos til et medarbejderportræt. (Se galleriet her på hjemmesiden og klik her, hvis du har brug for en portrætfotograf til private billeder).

Billederne kan blandt andet bruges på hjemmesiden, på Facebook, i kataloger eller som pressefotos til landets store aviser og business magasiner.

Det er svært at sætte faste priser på denne slags opgaver, så ring for at få et godt tilbud fra en dygtig erhvervsfotograf, som brænder for netop erhvervsfotografering. Så kan I få lavet billeder af hele holdet og skabe en stærk, sammenhængende profil for jeres virksomhed.

Erhvervsbog Silkeborg Erhvervsbog SilkeborgFotograf Ikast tager ud til dig Jyske Invest Erhvervsportrætter Jyske Bank Erhvervsportræt Erhvervsbog Silkeborg Erhvervsportræt Jens Jacobsen Erhvervsportræt Jens Jacobsen